Perinteinen tapaninpäivän turnaus pelattiin tapaninpäivänä, tiistaina 26.12.2023 lyseon koululla.

Mukana oli neljä joukkuetta: Golden moraalisedät, Jantterit, Legends ja Rising Stars.

Ensimmäisessä välierissä Golden Moraalisedät olivat Janttereita vahvempia ja etenivät finaaliin tasaisen peliesityksen johdosta.

Toisessa välierässä Legends eivät antaneet Rising Starsien yllättää ja etenivät vahvan esityksen jälkeen finaaliin.

Pronssipeli alkoi tasaisesti Jantterien ja Rising Starsien välillä ja puoliajalla eroa oli 6 pistettä Jantterien hyväksi. 3. jaksolla Jantterit vetäisivät vahvan runin ja eron lähemmäs 20 pisteeseen. Pelin lopputulos kirjattiin 60-29 ja 3. sija Janttereille.

Finaalissa Legends ja Golden Moraalisedät kävivät tasaisen taistelun ja ero pysyi koko ajan 0-5 pisteen välissä 2. jakson alun jälkeen. Viimeisellä jaksolla johto vaihtui vuorotellen. Pelikellon näyttäessä 7 sekuntia Legends johti 2 pisteellä luvuin 38-36 ja heillä oli kaksi vapaaheittoa. Heitot menivät kuitenkin ohi ja Korpelaisen Ollin ottaessa levypallon oli Sedillä vielä mahdollisuus tulla rinnalle ja ohikin. Pallo meinaisi karata, mutta viimeinen vaikeahko heitto saatiin aikaiseksi, mutta koriin se ei päätynyt. Näin voitto Legendsille luvuin 38-36. Onnittelut voittajille!

Kiitokset peleistä, ensi vuonna taas uudestaan (to 26.12.2024). Kalenteriin jo merkintä ja sitä seuraavana vuonna tapaninpäivä sattuu perjantaille (pe 26.12.2025), siihen pyritään järjestämään mös pelien jälkeistä yhteistä illanviettoa.

Seuran puolesta hyvää tulevaa vuotta 2024!

Ottelut ja tulokset

Klo 10.45 Välierä 1: Golden Moraalisedät v s. Jantterit 36-24

Klo 11.30 Välierä 2: Legends vs. Rising Stars 47-29

Klo 12.15 Pronssipeli: Jantterit vs. Rising Stars 60-29

Klo 13.00 Finaali: Legends vs. Golden Moraalisedät 38-36

Loppusijoitukset

1. Legends

2. Golden Moraalisedät

3. Jantterit

4. Rising Stars