Tervehdys nykyiset ja entiset namikalaiset!

Tervetuloa osallistumaan Mikkelin NMKY:n 50v. juhlaturnaustapahtumaan la 5.8.2023 Mikkelin Lyseolle klo 10 alkaen. Päivän aikana on pientä ohjelmaa Lyseon koulun ulkokenttäalueella sekä turnauspelejä tutussa Lyseon salissa. Ilta huipentuu yksityistilaisuuteen aikuisille, joissa luvassa syömistä, vähän historiikkia, puheita ja palkitsemisia. Tarkemman päivän ohjelman näet viestin lopussa. 

Pyytäisimme, että kävisit täyttämässä linkin takaa löytyvän kyselylomakkeen mahdollisimman pian, jotta tiedämme, kuinka moni pääse paikalle niin Lyseolle käymään, turnauspeleihin tai iltatilaisuuteen. Näin osaamme paremmin varautua. 

Toivottavasti moni pääsee paikalle vanhoja tuttuja sekä uusia tuttavuuksia tapaamaan.

Lopuksi maininta; jos sinulla on kuvia / videopätkiä menneiltä Namikan ajoilta, joita voisi käyttää materiaalina Namikan historian esittelyvideoon, lähetä materiaali Jannelle sähköpostilla (janne.sajaniemi@gmail.com) tai viestinä numeroon 050-5694225. 

Sydämellisesti tervetuloa, seuran puolesta

Janne Sajaniemi

Ohjelma:

Klo 10-15: Lyseon koulun pihalla monitoimi- ja koripallokentillä kisoja, leikkejä, 

taitoratoja, arvontaa

Klo 12-15 Koulun salissa katukoristurnaus junioreille (U14-U17 ikäiset)

Klo 15.30 – 19 Koulun salissa katukoristurnaus aikuisille

Klo 19 – 19.30 Tilaisuuden päättäminen ja siivoaminen

Klo 20 – 22 Iltatilaisuus kutsuvieraille (aikuiset), jossa syötävää, puheita ja palkitsemisia.