Vuonna 2023 Mikkelin NMKY täyttää 50 vuotta! Tavoitteemme on, että juhlavuosi näkyisi Mikkelissä pitkin ensi vuotta. Olemme jo hieman suunnitelleet, miten voisimme juhlistaa 50-vuotiasta seuraamme. Ilmaan on heitetty ajatuksia seuran junioreiden omasta turnauksesta, kesäisestä katukoristapahtumasta, perinteisen tapaninpäivän kinkkuturnauksen paluusta ja MiNMKY-gaalasta. Kaipaamme kuitenkin lisää ideoita. Oletpa sitten nykyinen tai entinen pelaaja, juniorin vanhempi, valmentaja, seura-aktiivi tai muuten vain koripallon ystävä, kerro ehdotuksesi meille. 

Toivomme, että saamme mukaan myös juhlavuoden toteuttajia. Pieni, vaikkakin tehokas neljän hengen hallituksemme ei pysty ihan kaikkeen yksin. Voit olla mukana juuri sen verran kuin haluat: voit miettiä ideoita, ehdottaa sponsoria, osallistua tapahtumajärjestelyihin, valokuvata tai keksiä oman sopivan tehtävän.   

Seuran hallituksesta juhlavuoden vastuuhenkilönä toimii Karoliina Haverinen. Jos voit antaa oman pienen tai suuremman panoksesi seuran juhlavuoden suunnitteluun tai toteuttamiseen, ole yhteydessä Karoliinaan whatsappilla tai sähköpostitse: 044 374 2602 / karoliinahav@gmail.com.  

Yksi Mikkelin NMKY:n arvoista on yhteisöllisyys. Se näkyykin hienosti arkisessa toiminnassamme. Nostetaan se myös tulevan juhlavuoden teemaksi!