Tervetuloa aloittamaan koripallokautta 2021–2022! Joukkueiden tiedot ja harjoitusvuorot on nyt päivitetty. Jos olet kiinnostunut aloittamaan koripallon, voit kokeilla harrastusta kuukauden ajan. Voit vain tulla paikalle harjoituksiin tai halutessasi kysyä lisätietoa joukkueen yhteyshenkilöiltä. Jos päätät kokeilun jälkeen jatkaa, ilmoittaudu joukkueeseen ja seuran jäseneksi etusivun ilmoittautumislinkistä. Jo aiemmin pelanneet, muistattehan myös ilmoittautua uudelle kaudelle etusivun linkistä.

Joukkueiden kausimaksut ovat tällä hetkellä arvioita, sillä niihin vaikuttaa pelaajien lukumäärä. Suuria muutoksia suuntaan tai toiseen ei pitäisi tulla. Kausimaksut vahvistetaan viimeistään syyskuussa.

Muistathan, että voit tulla mukaan toimintaan mihin aikaan kaudesta tahansa. Uudet pelaajat, valmentajat ja seura-aktiivit ovat aina tervetulleita!